مزوتراپی پوست چیست و چه مزایایی برای پوست دارد؟

مزوتراپی پوست چیست؟

مزوتراپی پوست یا اصطلاحا جوانسازی پوست یک روش زیبایی و درمانی کم تهاجمی است که به واسطه‌ی تزریق مواد ترکیبی ویتامین‌ها، آنتی اکسیدان‌ها، مرطوب کننده‌ها و مواد معدنی و مغزی مورد احتیاج پوست به لایه‌های عمیق پوست می‌رسد.

این روش که یک روش غیر جراحی محسوب می‌شود برای رفع و از بین رفتن مشکلات پوستی، لک و تیرگی‌ها، ترمیم بافت پوست، افزایش تولید کلاژن و الاستین، ترمیم آکنه، رفع خطوط و چین و چروک پوست، کاهش لکه‌های پوستی و در نهایت جوانسازی و بهبود کیفیت و ظاهر پوست شما می‌شود.

 

تاریخچه مزوتراپی

این تکنیک غیر جراحی پوست نخستین بار در دهه 1950 در کشور فرانسه ابداع شد و در سراسر جهان مورد توجه و استقبال قرار گرفت. مزوتراپی پوست باید توسط متخصصان آموزش دیده انجام شود.

 

نحوه‌ عملکرد مزوتراپی پوست

در طول جلسه انجام مزوتراپی پوست، با استفاده از یک سوزن ریز و یا یک وسیله‌ی مکانیکی مثل تفنگ مزوتراپی در لایه های رویی و سطحی پوست صورت می‌گیرد. این نوع تزریق معمولا در نواحی صورت، گردن و یا دست‌ها انجام می‌گیرد.

محلولی که توسط این سوزن تزریق می‌‍شود شامل: ویتامین‌های A,E,C و B، اسید هیالورونیک، اسید‌های آمینه، آنتی اکسیدان‌ها، انواع مواد معدنی، پپتیدها و عصاره‌های گیاهی است. این موادها پس تزریق تاثیر به سزایی در بهبود گردش خون، افزایش تولید کلاژن، تغذیه پوست و افزایش هیدراتاسیون دارند، که در نهایت منجر به یکنواختی رنگ پوست، بهبود خاصیت ارتجاعی و کاهش چین و چروک و خطوط روی پوست می‌شوند.

 

از لحاظ تایمی که این روش درمانی موثر از شما می‌گیرد باید گفت که هر جلسه تقریبا تایمی بین 30 تا 60 دقیقه طول خواهد کشید. همچنین ممکن است عوارضی چون تورم یا کبودی و قرمزی خفیف به همراه داشته باشد که معمولا تا چندین روز از بین خواهد رفت.

 

انواع روش‌های مزوتراپی پوست

 

  • افزایش هیدراتاسیون و حفظ رطوبت پوست: مزوتراپی در جهت جبران رطوبت از دست رفته‌ی پوست و در نتیجه‌ی آن داشتن پوستی درخشان تر، انعطاف پذیر تر و حجیم تر تلاش می‌کند. برای این منظور از اسید هیالورونیک که به آبرسانی پوست و برقرای تعادل رطوبت پوست کمک شایانی می‌کند در ترکیب محلولی مزوتراپی پوست استفاده می‌کنند.

 

  • محرک تولید کلاژن: اکثر محلول‌های مزوتراپی پوست از فرمول‌های تولید کلاژن و الاستین استفاده می‌کنند. چرا که این پروتئین‌ها در جهت حفظ استحکام، جوانی پوست و حفظ استحکام آن نقش موثری دارند، بنابراین مزوتراپی با تقویت الاستین و سنتز کلاژن به بهبود بافت پوست، کاهش چین و چروک و افزایش خاصیت ارتجاعی کمک شایانی می‌کند.

 

  • بهبود گردش خون: بعضی از ترکیبات موجود در مزوتراپی خاصیت گشاد کنندگی عروق را دارند. به سبب افزایش جریان خون، اکسیژن و مواد مغذی را بهتر به سلول‌های پوست می‌رساند و در نهایت رنگ پوست را بهبود می‌بخشد و بازسازی سلولی را با خود به ارمغان می‌آورد.

 

نکته‌ی قابل توجهی که وجود دارد این است که می‌توانیم برخی از ترکیبات موجود در محلول مزوتراپی را در جهت رفع نگرانی‌های پوستی چون: اسکار آکنه، آسیب‌های ناشی از نور خورشید، بی نظمی‌های رنگدانه و یا بافت‌های ناهموار ایجاد شده روی سطح پوست را برطرف کرد.

 

 

مزایای مزوتراپی پوست

  • جوانسازی و شاداب کردن پوست
  • بهبود رنگ و ظواهر پوست
  • رفع لک، چروک و خط چین
  • روش غیر جراحی و غیر تهاجمی
  • سفت کردن و لیفتینگ پوست
  • اثربخشی سریع
  • بهبود بخشی سریع

 

نواحی تزریق مزو

 

مزو تراپی صورت: مزوتراپی صورت در لایه میانی پوست به نام مزودرم به واسطه‌ی سوزن‌های ظریف و نازک انجام می‌شود. و موادی چون ویتامین‌ها، هورمون‌ها و آنزیم‌های مورد نیاز پوست را تامین می‌کند.

 

مزوتراپی مو: حهت درمان ریزش و تقویت مو انجام می‌شود.

 

مزوتراپی بدن: جهت از بین بردن چربی‌های ناحیه‌ی باسن، شکم و ران صورت می‌گیرد.

 

عوارض مزوتراپی

 

کبودی: از شایع ترین عوارض بعد مزوتراپی کبودی است. علت به وجود آمدن این عارضه آسیب دیدگی عروق کوچک خونریزی است که این مورد در افراد با پوست حساس شایع تر است.

مواردی چون مصرف داروهای آسپرین و ضد التهاب، استفاده ازلوازم آرایشی بلافاصله بعد از مزو، تماس با نور شدید آفتاب، ماساژ ناحیه مزو همگی کبودی بعد از مزوتراپی پوست را به همراه دارد.

 

ورم: ایجاد ورم با توجه  به نوع پوست در افراد متفاوت است، اما به دلیل تحریک پوست معمولا ورم ایجاد می‌شود که چند روزه نیز از بین خواهد رفت.

 

حرف آخر

توصیه می‌شود قبل از انجام مزوتراپی حتما با متخصص مشورت لازم را انجام دهید.

دوره‌های مرتبط کیمیای هنر:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *