آشنایی با شیوه های کاشت ناخن

کاشت ناخن یکی از ترفندهایی است که باعث زیباتر شدن ناخن های شما می شود. به همین دلیل مدت هاست که به محبوبیت زیادی در بین افراد تبدیل شده است. روش های متنوعی برای کاشت ناخن وجود دارند که بهتر است با انواع آن ها آشنا شوید. به این صورت می توانید از این ترفند به بهترین شکل استفاده کنید و زیباترین ناخن ها را داشته باشید. در این مقاله آشنای با شیوه های کاشت ناخن آشنا می‌شوید.

کاشت پودری

یکی از پرطرفدارترین و رایج ترین روش های کاشت، به روش پودری است که همه شما بارها آن ها را تجربه کرده اید. این روش از مواد اکریلیک و لیکوئید بهره برده است و حالت خمیری را ایجاد می کند که به وسیله قلم کاشت ناخن به روی صدف ناخن اعمال می شود. این پودر در انواع رنگ بندی های هلویی و کلییر موجود است.

از مهمترین مزایای آن می توان به ماندگاری بالا، دیزاین سه بعدی و خشک شدن آن بدون نیاز به دستگاه اشاره کرد. این روش سرعت عمل بالایی دارد.

کاشت پلی ژل

این نوع روش کاشت، برای تقویت و ترمیم ناخن های شکسته استفاده می شود. این مواد از بافت غلیظی بهره مند است و در تنوع زیادی موجود می باشد. برای این روش کاشت، به فرمز، تیپ یا قالب ناخن نیازمند می باشد. همچنین بهتر است بدانید که نحوه اجرای آن مانند کاشت پودری می باشد.

کاشت با قالب

از بی دردسرترین و ساده ترین روش های کاشت ناخن، کاشت با قالب می باشد. در این روش قالب به روی انگشت قرار گرفته و سپس مواد ژل به روی آن اعمال می شود. در نتیجه بعد از خشک شدن، قالب برداشته شده و سوهان برای فرم دهی کشیده می شود.

البته لازم است بدانید که فرم دهی در این روش محدود است و نمی توانید آن را با توجه به سلیقه خود تغییر دهید. روش کاشت با قالب کاملا بدون حساسیت است و گرد و غبار کمتری را در زمان سوهان کشی به همراه دارد. همچنین ظاهر طبیعی تری به ناخن ها می بخشد.

کاشت بیلدرژل

از انواع ترفندهای کاشت ناخن می توان به استفاده از بیلدرژل اشاره کرد. در این روش از چند لایه لاک ژل استفاده می شود که ضخامت بالایی دارد و برای خشک شدن به دستگاه یو وی نیازمند است. این روش از مزایای زیادی بهره مند می باشد که می توان به ظاهر طبیعی ناخن، انعطاف پذیری بالا و ریمو آسان آن اشاره کرد.

کاشت وان بال

از انواع روش های اکرلیک در کاشت ناخن، وان بال است که با یکبار مواد گذاری انجام می شود. انجام آن به وسیله فرمر و تیپ نیز قابل اجرا می باشد. این روش کاشت ناخن فرم دهی زیبا و جذاب تری دارد و سوهان کشی آن آسان است. همچنین با سرعت عمل بالایی همراه است.

کاشت فیبر

کاشت ناخن به روش فیبر نمونه ای است که معمولا از آن برای ترمیم بخشی از ناخن که شکسته است استفاده می شود. این ترفند ناخنی باریک و ظریف ایجاد می کند و ظاهری طبیعی به ناخن های شما می بخشد. همچنین بهتر است بدانید که برای ترمیم ناخن های شکسته مناسب تر است.

کاشت سیلک

سیلک از انواع موادی است که به صورت ورقه ای طراحی شده است و بافت محکمی دارد. از این روش برای تقویت ناخن های شکسته استفاده می شود و برای ترمیم ناخن های شکسته و ضعیف بسیار مناسب است. این روش ظاهری طبیعی به ناخن های شما می بخشد و یک شیوه عالی محسوب می شود.

کاشت با فرمر

همه شما حتما بارها کاشت با فرمر را تجربه کرده اید. این روش کاشت برای بلند کردن ناخن ها استفاده می شود و به پیدا کردن سایز و چسب نیازی ندارد. همچنین لازم است بدانید که ظاهر طبیعی در عین حال به ناخن های شما می بخشد. پس با خیال آسوده می توانید از آن استفاده کنید.

کلام آخر

در رابطه با آشنایی با شیوه های کاشت ناخن، بهتر است بدانید که روش های کاشت تنها محدود به موارد ذکر شده نمی شود. تنوع زیادی از روش های کاشت وجود دارد که هر کس می تواند به توجه به سلیقه و سبک مورد پسند خود به سراغ آن ها برود. در کل بهتر است که برای حفظ سلامت و زیبایی ناخن های خود به یک سالن آرایشگاهی معتبر مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *