انواع کاشت ناخن + مزایا، معایب و مراقبت های پس از آن

دیزاین ناخن ها یکی از تاثیرگذارترین عوامل در زیبایی ظاهر خانم ها محسوب می شود. به این ترتیب، مدت هاست که استفاده از ترفندهای کاشت ناخن مورد توجه قرار گرفته اند. روش های متنوعی از کاشت اجرا می شوند که هر کدام از آن ها از تکنیک های خاص خود بهره مند هستند. بهتر است قبل از اقدام برای کاشت، ابتدا با انواع کاشت ناخن و بعد با مزایا و معایب آن آشنا شوید.

 

کاشت ناخن و انواع آن

از جمله روش های مهم برای زیبایی بخشیدن به ناخن، کاشت محسوب می شود که از تنوع زیادی بهره مند است و به روش های زیادی اجرا می شود. کاشت ناخن به آراستگی ناخن های شما کمک کرده و نقش مهمی را در تقویت و استحکام بخشیدن به ناخن های آسیب دیده بازی می کند.

اگر ناخن های شما بلند نشده و همیشه ضعیف هستند، می توانید از این روش برای افزایش مقاومت ناخن  ها و زیباتر شدن آن ها استفاده کنید. بهتر است در ادامه با انواع ترفندهای کاشت ناخن آشنا شوید که هر یک از ویژگی های مخصوص به خود بهره مند هستند.

  • کاشت ناخن ژلی از رایج ترین انواع کاشت محسوب می شود که از ماندگاری بالایی بهره مند است. این مدل کاشت باعث کاور کردن ناخن های شما شده و حالت پذیری بالایی دارد.
  • کاشت ناخن اکریلیک نمونه دیگری است که در آن از مونومر و پلیمر پودری استفاده می کنند. این روش قالب گیری به روی ناخن صورت گرفته و فرم دلخواه در ناخن شما ایجاد می شود.
  • کاشت ناخن با قالب به وسیله استفاده از قالب های آماده صورت می گیرد که به روی ناخن قرار گرفته و سپس ترکیب لیکوئید و پودر به روی آن اعمال می شود.
  • کاشت ناخن ابریشمی که به اصطلاح به آن فایبر گلاس نیز گفته می شود. این روش به صورت قطعات بریده شده فایبرگلاس اعمال می شود که به وسیله رزین قابل فیکس شدن است.

 

مزایای کاشت ناخن

با توجه به اهمیت کاشت ناخن، بهتر است که با مزایای آن آشنا شوید. به این صورت می توانید با دیدی بازتر برای انجام این کار اقدام کنید. از رایج ترین مزایایی که کاشت ناخن برای شما به همراه دارد، شامل موارد ذکر شده در زیر هستند:

  • باعث پوشاندن عیوب ناخن ها می شود.
  • می تواند ناخن ها را به فرم و اندازه دلخواه تغییر دهد.
  • مقاومت ناخن ها را افزایش می دهد.
  • ماندگاری بالایی دارد.
  • امکان ایجاد طرح های دلخواه را به صورت ماندگار برای شما فراهم می کند.

 

معایب کاشت ناخن

با توجه به مزایای ذکر شده، بهتر است بدانید که کاشت ناخن معایبی نیز به  همراه دارد. از جمله مهمترین این معایب شامل موارد ذکر شده در زیر هستند:

  • از رسیدن اکسیژن به ناخن ها جلوگیری می کند.
  • باعث نازک و کدر شدن صدف اصلی ناخن می شود.
  • در صورت استفاده از مواد بی کیفیت، باعث ایجاد قارچ و بیماری های ویروسی می شود.
  • ممکن است در برخی از مواقع حساسیت های پوستی به همراه داشته باشد.

 

مراقبت های پس از آن

نکته مهم برای آنکه بتوانید به بهترین شکل ناخن های خود را نگه دارید تا دچار آسیب نشوند، مراقبت های پس از آن می باشند. به این صورت می توانید ناخن هایی سالم و زیبا داشته باشید. این تکنیک ها شامل موارد ذکر شده در زیر هستند:

  1. در زمان شستشو با مواد شوینده از دستکش استفاده کنید.
  2. باز کردن درب وسایل را با نوک ناخن ها انجام ندهید.
  3. از ریموو آن ها بدون مهارت کافی خودداری کنید.
  4. از کوتاه کردن کاشت ناخن با ناخن گیرهای خانگی جلوگیری کنید.
  5. برای مرطوب نگه داشتن آن ها از کرم مخصوص استفاده کنید.
  6. مدت زمان ترمیم آن ها را زیاد نکنید.
  7. ناخن شکسته شده را به حال خود رها نکنید.

به کمک روش های ذکر شده می توانید تا حد زیادی از ناخن های خود مراقبت کرده و ماندگاری آن ها را بالا ببرید. به این صورت می توانید همیشه ناخن هایی شیک و زیبا داشته باشید.

 

کلام آخر

برای داشتن ناخن هایی زیبا و فوق العاده شیک، بهتر است که به یک سالن زیبایی معتبر مراجعه کنید. چرا که تنها استفاده از مواد با کیفیت تضمین شده می تواند سلامت و زیبایی ناخن های شما را تضمین کند.

 

دوره آموزشی مرتبط:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *