مهم ترین دلایل ریزش ابرو، روش های پیشگیری و درمان آن

همانطور که می‌دانید، ابروها نقش مهمی را در زیبایی چهره بازی می‌کنند. بر این اساس، زمانی که با ریزش روبرو می‌شوند، ظاهر اولیه خود را از دست می‌دهند. بر این اساس، بهتر است بدانید که مهم ترین دلایل ریزش ابرو چیست و می توانید با پیدا کردن دلیل اصلی آن به درمان بپردازید.

7 دلیل رایج ریزش ابرو

ریزش پیدا کردن ابروها می توانند دلایل متعددی داشته باشند که برای همه آن‌ها راه حل‌های مشترکی وجود دارند. بر این اساس، بهتر است با این دلایل آشنا شوید تا بتوانید به یک نتیجه کلی در درمان آن دست پیدا کنید.

  1. مشکلات هورمونی

از رایج ترین دلایل آن می توان به مشکلات هورمونی در آن اشاره کرد. پرکاری یا کم کاری تیروئید از دسته این مشکلات هستند که باعث ریزش ابروها می‌شوند.

  1. بیماری های پوستی

برخی از انواع بیماری‌های پوستی، مانند درماتیت آتوپیک، پسوریازیس، درماتیت سبورئیک و … می‌توانند باعث بروز این مشکل شوند.

  1. کمبود ویتامین در بدن

در برخی از مواقع کمبود ویتامین‌های مهمی از جمله روی، بیوتین و اسید چرب در بدن می تواند باعث ریزش ابروها شوند. پس با مصرف مکمل های مهم می توانید به درمان بپردازید.

  1. مشکلات ژنتیکی

از جمله مشکلات زنتیکی باعث می شوند تا افراد با ریزش ابروها همراه باشند. از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به دیسپلازی اکتودرمی و سندرم نترتون اشاره کرد.

  1. استرس و اضطراب

زمانی که افراد به صورت مداوم استرس داشته باشند، این اتفاق باعث می‌شود تا با ریزش ابروها همراه شوید. چرا که باعث کاهش اکسیژن به فولیکول های مو می‌شود.

  1. بافت اسکار

سوختگی و یا جای زخم عمیق باعث می‌شود تا در آن نقطه رشد ابرو به درستی صورت نگیرد. پس می‌توانید به ترمیم آن بخش ابرو بپردازید.

  1. بیماری خود ایمنی

در این نوع بیماری‌ها، سیستم ایمنی به سلول های بدن حمله می‌کند. پس باعث می‌شود تا تارهای ابرو نازک شده و با ریزش روبرو شوند.

روش های پیشگیری از ریزش ابرو

زمانی که به هر دلیلی شاهد ریزش ابروهای خود بودید، می‌توانید از روش های پیشگیری برای ریزش ابرو استفاده کنید. از جمله مهمترین این روش ها، شامل موارد ذکر شده در زیر هستند که هر یک از آن ها به نوبه خود از اهمیت زیادی بهره مند می‌باشند:

  • استفاده از انواع محصولات آرایش ابرو فیک و بی کیفیت را کنار بگذارید. چرا که باعث ریزش ابروها می‌شوند.
  • استفاده زیاد از سایه، ریمل و مداد ابرو باعث ریزش آن‌ها می‌شود.
  • از روغن کرچک و بادام برای تقویت ابروهای خود استفاده کنید.
  • ترکیب روغن‌های گیاهی و پوست لیمو
  • از انواع مکمل‌های دارویی استفاده کنید.
  • رژیم غذایی مناسبی داشته باشید.

درمان ریزش ابرو

زمانی که پزشک دلیل  اصلی ریزش ابروها را تشخیص می‌دهد، پس در نتیجه با توجه به آن روش‌های درمانی را به کار می‌برد. اینجاست که پزشک انواع داروهای هورمونی، ویتامین‌ها و یا سایر روش‌های درمانی را به کار می‌برد.

اما بهتر است بدانید که در شرایطی که ریزش ابروها ناشی از یک بیماری باشد، نمی‌توانید به صورت خودسرانه دارو مصرف کنید. چرا که حتما باید پزشک تجویز دارو را برای شما انجام دهد. در غیر این صورت ممکن است سلامتی شما به خطر افتد.

در غیر این صورت می‌توانید از انواع روغن های گیاهی، قرص های ویتامین و سایر موارد درمانی استفاده کنید که عوارضی برای سلامتی به همراه ندارند. از جمله روش های خانگی بی ضرر برای درمان ریزش ابروها شامل موارد مهمی از جمله استفاده از آلوئه ورا، پیاز، دانه شنبلیله و … هستند.

این روش ها کم هزینه بوده و در خانه به راحتی می‌توانید از آن ها استفاده کنید. همچنین به بهبود ریزش ابروهای شما کمک می‌کنند و فاقد مواد شیمیایی هستند.

کلام آخر

برخی از مهم ترین دلایل ریزش ابرو به راحتی در خانه قابل درمان می‌باشند. اما در موارد شایع و بروز بیماری‌های نادر، باید سریعا به پزشک مراجعه کنید. در این زمان پزشک با دارو درمانی به بهبود وضعیت شما کمک می‌کند. در این صورت وضعیت ابروهای شما به حالت اولیه باز می‌گردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *